Availability: На залиха

Лак за нокти

Лак за нокти

50,00 ден.
101 нијанса за секое расположение...

* Неопходни полиња

50,00 ден.
ЗА ПРОИЗВОДОТ:
101 нијанса за секое расположение...

Како да нанесете

Чекор 1: Бидете сигурни дека вашите нокти се суви и чисти . Чекор 2: Нежно притиснете ги котикулите наназад пред нанесувањето. Чекор 3: Ставете ја четката во шишенцето и внимателно нанесете на површинат на ноктите. Повторете додека површината не е целосно покриена. Чекор 4: Отстранете ги несоврашеностите со памук и отстранувач на лак за нокти.

Коментари

Претходни Мислења

тест

тест
Рејтинг
Мислење од тест / (Објавено на 22.8.2018)

Вашето мислење за производот: Лак за нокти

Како го оценувате овој продукт ? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Рејтинг