Availability: На залиха

Малена Precision Liner

Малена Precision Liner

170,00 ден.
За лесно и прецизно цртање на линииите, ултра тенки четки со тенок врв, со лесно лизгање, влажен сјај и богата боја.
OR
ЗА ПРОИЗВОДОТ:
За лесно и прецизно цртање на линииите, ултра тенки четки со тенок врв, со лесно лизгање, влажен сјај и богата боја.

Услови за достава

БЕСПЛАТНА ДОСТАВАЗА НАРАЧКИ НАД 400ДЕН.

Како да нанесете

Чекор1: Погледот секогаш треба да ви е насочен надолу. Чекор2: Второто нешто што исто така треба да го запомните е тоа дека ако повлечете линија од внатрешниот агол на окото, таа ќе биде потенка отколку ако тргнете од средина на капакот. Чекор3: Линијата со тушот за очи треба да ја повлечете во три чекори. Најпрвин треба на повлечете црта покрај самиот капак, па да ја продолжите на надворешниот дел на капакот. Веднаш извлечете го тушот во насока во која што сакате да ви оди линијата. Чекор4: По ова нацртајте ја горната линија и спојте ја со права црта. Тогаш следува спојувањето и изедначувањето на линијата.

Коментари

Биди прв кој ќе коментира за овој производ

Вашето мислење за производот: Малена Precision Liner

Како го оценувате овој продукт ? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Рејтинг

Слични производи