Нокти

Нокти

Нокти

Нокти

Grid List

Постави опаѓачка насока

9 Продукт(и)

 1. Malena French Manicure Лак
  50,00 ден.
  Малена француски маникир - За шик и полиран француски изглед на вашите нокти. Сега овој стил на нокти е лесно да се направи за себе или за роднина дома. За впечатлив изглед изберете бледо розе или проѕирен основен слој и направете полумесечина на врвот на вашите нокти бел лак. Дајте и париски третман на ваштите нокти за само 50ден. Повеќе
 2. Malena Nail Hardener Anti Yelowing
  50,00 ден.

  2. Malena Nail Hardener Anti yelowing healthy and with natural look Лак за зацврстување кој ја враќа природната боја на вашите нокти. Користејќи специјална формула ги елиминира сите темни нијанси на Вашите нокти, ги освежува и ги штити од пожолтување повторно. Повеќе
 3. Malena Nail Hardener Double Use 2 in 1
  50,00 ден.

  3. Malena Nail Hardener Double Use 2 in 1 Лак за зацврстување со двојна формула, која ги штити Вашите нокти и исто така им дава сјаен и долготраен ефект. Повеќе
 4. Malena Nail Hardener Mate Top Coat
  50,00 ден.

  4. Malena Nail Hardener Mate Top Coat Лак за зацврстување на ноктите, кој благодарение на неговата формула богата со специфични и внимателно избрани состојќи, го преобразува секој лак за нокти од сјаен во мат без менување на основната боја. Повеќе
 5. Malena Nail Hardener Plumping Effect
  50,00 ден.

  6. Malena Nail Hardener Plumping Effect Лак за зацврстување на ноктите, кој има посебна формула која ви дава целосен, зокружен, волумен ефект на Вашите нокти. Повеќе
 6. Malena Nail Hardener Scratch Repair
  50,00 ден.

  5. Malena Nail Hardener Scratch Repair Лак за зацврстување на ноктите кој обезбедува мазно и сјајно дејство врз вашите нокти, ги полни нерамнините, ги зајакнува и штити ноктите од оштетување. Повеќе
 7. Malena Nail Hardener Top Coat
  50,00 ден.

  1. Malena Nail Hardener Top Coat Лак за зацврстување на ноктите. Го продолжува времетраењето на вашиот лак за нокти. Повеќе
 8. Malena Nail Tretment Total Action 8 in 1
  50,00 ден.

  7. Malena Nail Tretment Total Action 8 in 1 Максимално ги зајакнува ноктите, го стимулира нивниот раст и ги прави поотпорни на механички оштетувања. По третманот, ноктите се заштитени од пукање, кршење и котација. По 10 дена од третманот исчезнуваат сите проблеми со ноктите. Повеќе
 9. Лак за нокти

Grid List

Постави опаѓачка насока

9 Продукт(и)