Маскари

Маскари

Grid List

Постави опаѓачка насока

8 Продукт(и)

 1. Devil Luxury Lash
  150,00 ден.

  Направете ги вашите трепки "Ѓаволско" долги со новата маскара Devil Luxury Lash со специјална четка и формула. Повеќе
 2. Малена Маскара 3 во 1
  160,00 ден.

  Богата формула, која прави вашите трепки да изгледат луксузно. Супер четки за гламурозен изглед Повеќе
 3. Малена Маскара Deluxe
  130,00 ден.

  Богата формула, која прави вашите трепки да изгледат луксузно. Супер четка за гламурозен изглед Повеќе
 4. Малена Маскара Explosive Volume
  110,00 ден.

  Богата формула, која прави вашите трепки да изгледат луксузно. Супер четка за гламурозен изглед Повеќе
 5. Малена Маскара Extra size for extra long lash
  110,00 ден.

  Прецизно разделување по целата должина, неверојатен волумен за гламурозен поглед... Повеќе
 6. Малена Маскара With perfection to glamour
  100,00 ден.

  Прецизно разделување по целата должина, неверојатен волумен за гламурозен поглед... Повеќе
 7. maskara-5-boi
  140,00 ден.
  Совршен баланс на волумен, должина и интезитет. Повеќе
 8. Малена Маскара за веѓи
  100,00 ден.
  Уживај во твојот природен изглед со оваа нова формула од гел за веѓи што трае долго и создава неверојатен волумен. Врвот за прецизност од малата четкичка овозможува да се оформат веѓите Повеќе

Grid List

Постави опаѓачка насока

8 Продукт(и)