Availability: На залиха

Малена Black Tattoo

Малена Black Tattoo

110,00 ден.
OR
ЗА ПРОИЗВОДОТ:
Иновативни апликатори во конусовидна форма за прецизно нанесување!
Без растечување и размрчкување!

Услови за достава

БЕСПЛАТНА ДОСТАВАЗА НАРАЧКИ НАД 400ДЕН.

Како да нанесете

Чекор1: Погледот секогаш треба да ви е насочен надолу. Чекор2: Второто нешто што исто така треба да го запомните е тоа дека ако повлечете линија од внатрешниот агол на окото, таа ќе биде потенка отколку ако тргнете од средина на капакот. Чекор3: Линијата со тушот за очи треба да ја повлечете во три чекори. Најпрвин треба на повлечете црта покрај самиот капак, па да ја продолжите на надворешниот дел на капакот. Веднаш извлечете го тушот во насока во која што сакате да ви оди линијата. Чекор4: По ова нацртајте ја горната линија и спојте ја со права црта. Тогаш следува спојувањето и изедначувањето на линијата.

Коментари

Be the first to review this product

Вашето мислење за производот: Малена Black Tattoo

Како го оценувате овој продукт ? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Рејтинг