Кармин за усни

Кармин за усни

Grid List

Постави опаѓачка насока

4 Продукт(и)

 1. Малена - Glossy
  170,00 ден.
  Кремаст и сјаен долготраен кармин кој се топи на усните. Повеќе
 2. Малена Colorfast
  100,00 ден.
  Интезивна боја.
  Екста долготрајност.
  Комбинација на смели и неутрални бои.
  Мат ефект и хидратација Повеќе
 3. Малена Matte Lipstick
 4. Малена Soft Lipstick

Grid List

Постави опаѓачка насока

4 Продукт(и)